علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی دوو

 

مواجه با آبگیری نکردن ماشین لباسشویی دوو ممکن است شما را به فکر ببرد که شاید مشکل از لوله کشی است، و باید برای رفع آن با لوله کش تماس گرفت. اما اشتباه نکنید؛ در موارد بسیاری کاربران ماشین لباسشویی، با ما تماس گرفته اند و راه حلی برای رفع آبگیری نکردن دستگاه خود خواسته اند. این مشکل می تواند به دلیل وجود یک نقص در قسمتی از دستگاه باشد و ارتباطی با لوله کش نداشته باشد.

هم چنین؛ با خواندن محتوای جمع آوری شده زیر نظر کارشناسان و متخصصان تعمیرات لباسشویی بوش، به سطحی از آگاهی خواهید رسید، و در مواردی می توانید بدون تماس با تعمیرکار مشکل جزئی را خودتان رفع کنید. پس توصیه می کنیم قبل از هر گونه اقدامی به مطالعه ی این محتوا بپردازید، تا با تصمیم درست تری نسبت به تعمیر دستگاه قدم بردارید. پر نشدن آب در لباسشویی دوو در کنار حجم زیادی از لباس های کثیف؛ می تواند شما را نگران کند. اما جایی برای نگرانی وجود ندارد. در صورت نیاز می توانید با تعمیرگاه دوو تماس گرفته، تا ما در کوتاه ترین زمان مشکل را برطرف نماییم.

 

علت نیامدن آب داخل ماشین لباسشویی دوو

نیامدن آب داخل ماشین لباسشویی یا آبکشی نکردن ماشین لباسشویی می تواند بنابر دلایل مختلفی رخ دهد. از ساده ترین علت گرفته تا جدی ترین آن، خوب است که در مواجه با این مشکل در ابتدای امر بدبین نباشید و مشکل را جدی و پیچیده تلقی نکنید. در ادامه ما به تمامی دلایل آبگیری نکردن لباسشویی پرداخته ایم. برخی علت ها آن چنان ساده بوده که شاید تصور هم نکنید که خودتان می توانید به راحتی آن را برطرف کنید.

6- محفظه ی فشار را بررسی کنید.

7- جا پودری را تمیز کنید.

8- سوئیچ درب را تست کنید.

9- فشار آب به اندازه ی کافی است؟

10- تایمر یا برد الکترونیک بررسی شود.

1- منبع تامین آب ماشین لباسشویی مشکلی ندارد؟

2- شلنگ ها را بررسی کنید تا گرفتگی، پیچ خوردگی یا پارگی نداشته باشد.

3- فیلترها را تمیز کنید.

4- سوئیچ سطح آب سالم است؟

5- شیر ورودی آب یا شیر برقی مشکلی نداشته ندارد؟

  • منبع تامین آب ماشین لباسشویی

اولین کاری که باید انجام دهید این است که بررسی کنید آیا منبع آب شما روشن است؟ روشن بودن منبع تغذیه را چک کنید و مطمئن شوید که مشکلی از بابت تامین آب ورودی وجود ندارد.

 

  • مشکل در شلنگ ها

نیامدن آب داخل ماشین لباسشویی بوش

زمانی که دستگاه از آب پر نشود، طبیعی است که به شلنگ ها مشکوک شوید. رایج ترین خرابی هایی که مربوط به شلنگ است؛ شامل:

  1. شلنگ ها به خوبی به ماشین لباسشویی متصل نشده اند. بنابراین؛ جریان آب ثابت وجود ندارد.
  2. شلنگ ها دچار پیچ خوردگی شده اند. در این صورت از عبور آب جلوگیری می کنند.
  3. شلنگ ها آسیب دیده اند. دچار سوراخ شدگی، پارگی یا انسداد هستند. بنابراین؛ آب به جای عبور و ورود به دیگ از شلنگ نشت می کند.

منطقی است که اتصالات نادرست و پیچ خوردگی شلنگ به سادگی قابل حل است. اما در صورت پارگی یا سوراخ شدن شلنگ باید تعویض شوند.

 

  • مسدود شدن فیلترها

آبگیری نکردن ماشین لباسشویی بوش

از دلایل دیگر آبگیری نکردن ماشین لباسشویی بوش؛ انسداد شدید فیلترها می باشد. برای خارج کردن فیلترها دستگاه را از برق بکشید. لباسشویی را به جلو کشیده و اتصالات ورودی در پشت آن را باز کنید. فیلتر ها در شیر ورودی آب تعبیه شده اند. شما می توانید آن ها را برداشته و بعد از تمیز کردن مجددا قرار دهید و با وصل کردن شلنگ ها، دستگاه را تست کنید که آیا مشکل حل شده است؟ یا خیر.

اکثر لوازم خانگی ها طوری طراحی شده اند که کاربر بتواند فیلترها را به طور منظم تمیز و نگهداری کند. اگر فیلتر خراب شده باشد، باید فیلتر جدید تهیه و جایگزین نمایید.

 

 

  • خرابی سوئیچ سطح آب (هیدرواستات)

علت آبکشی نکردن ماشین لباسشویی بوش

سوئیچ سطح آب لباسشویی میزان آبی را که به دستگاه وارد می شود؛ کنترل می کند و از پر شدن بیش از حد آب به دیگ جلوگیری می شود. احتمال خرابی این سوئیچ طبیعی است. با خرابی آن دیگ از آب پر نخواهد شد. سوئیچ سطح آب به راحتی قابل تشخیص است. زیرا لوله ای شفاف به سمت آن جریان دارد. شما می توانید آن را با ولت متر تست کنید. اما این کاری است که باید توسط متخصص تعمیر ماشین لباسشویی واجد شرایط انجام گیرد. زیرا که برای آزمایش این قسمت، دستگاه باید باز شود.
  • خرابی شیر برقی (شیر ورودی آب)

پر نشدن آب در لباسشویی بوش

زمانی که فیلترها تمیز هستند اما همچنان آب وارد نمی شود، باید شیر ورودی آب را بررسی کنید. شیر ورودی آب، در واقع یک شیر برقی دوگانه است. که آب گرم به یکی از شیر ها متصل شده  و آب سرد به شیر دیگر و با یک سیم پیچ برقی به صورت الکتریکی کنترل می شود. از شایع ترین علت نیامدن آب داخل ماشین لباسشویی، خرابی شیر برقی است که متخصصان ما به وفور با آن برخورد کرده اند. روش متداول برای رفع این مشکل تعویض شیر برقی می باشد.

گاهی، فشار دادن کامل کنترل روی پنل، یک راه حل آسان و بسیار کارآمد است که کاربر از آن غافل بوده. باید کلید انتخاب حجم آب را بررسی کنید؛ تا مطمئن شوید که به درستی تنظیم شده است و دکمه های صفحه کنترل کاملاً فشرده شده اند.

  • کثیف بودن یا رسوب گرفتگی جا پودری

بعد از عبور آب از شیر ورودی به شلنگ و شیر برقی، وارد جا پودری می شود تا مواد شوینده را به همراه آب مخلوط و به دیگ منتقل کند. با رسوب گرفتن و انسداد جا پودری، آبکشی نکردن ماشین لباسشویی دور از تصور نخواهد بود. برای حل مشکل باید جا پودری را خارج کرده و به خوبی آن را تمیز کنید. 

نکته: بهتر است از مواد شوینده ی مایع استفاده کنید یا پودر های شوینده را با آب مخلوط کرده سپس استفاده کنید تا احتمال رسوب گیری جا پودری توسط شوینده ها به حداقل برسد.

  • مشکل در محفظه ی فشار

زمانی که ماشین لباسشویی بدون آب کار می کند و می چرخد؛ می توانید مطمئن باشید که مشکل از محفظه فشار است. لوله ی هوا را بردارید و آن را تمیز کنید.

  • کلید درب ماشین لباسشویی

آبگیری نکردن ماشین لباسشوییماشین لباسشویی به گونه ای طراحی شده است که زمان باز بودن درب به دلایل حفاظتی از کارکرد مدار موتور جلوگیری می شود. سیستم درب که شامل یک میکروسوئیچ با سیم پیچ قفل کننده یا باز کننده می باشد. میکروسوئیچ دارای یک زبانه است که روی درب و یک قفل در پنل جلویی می باشد. با چفت شدن این دو در یکدیگر، دستور قفل شدن درب داده می شود و عملیات آبگیری و شستشو انجام می شود. با خراب شدن میکروسوئیچ دستور بسته شدن درب به درستی ارسال نخواهد شد و لباسشویی شروع به کار نمی کند و در مرحله ی ابتدایی یعنی همان پر کردن دیگ از آب متوقف می شود. 

برای تست میکروسوئیچ می توانید از یک ولت متر استفاده کنید. هم چنین اهرم ها و متحرک های درب را بررسی کنید و از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کنید.

 

  • کم بودن فشار آب

از عواملی که منجر به پر نشدن آب در ماشین لباسشویی دوو می شود؛ کمبود فشار آب ورودی است. البته این موضوع باید بعد از اطمینان حاصل کردن از شلنگ های ورودی و تمیزی فیلتر بررسی شود. دستگاه به یک حداقل فشار نیاز دارد تا بتواند آب را به دیگ منتقل کند. حداقل فشاری که برای آبگیری نیاز است 20psi می باشد. فشار آب منزل را اندازه بگیرید، در صورت کم تر بودن از مقدار حداقل، دستگاه قادر به آبگیری نخواهد بود.

  • خرابی تایمر یا برد الکترونیک

در لباسشویی های قدیمی فرمان از سمت تایمر مکانیکی ارسال و در لباسشویی های الکترونیکی از برد الکترونیک انجام می شود. در صورت خرابی تایمر یا برد الکترونیک، ارتباط بین آن ها با قطعه ای مانند شیربرقی قطع می شود و دستگاه نمی تواند آبگیری کند.

 

رفع مشکل پر نشدن آب در لباسشویی دوو

 

با اینکه برخی از دلایل پر نشدن آب در لباسشویی دوو ساده بوده و با یک بازبینی توسط خودتان احتمال برطرف شدن وجود دارد؛ علت هایی نیازمند باز کردن دستگاه می باشد که باید توسط متخصص واجد شرایط انجام گیرد. توصیه می کنیم در صورت نداشتن دانش فنی در این زمینه، موارد تخصصی را به کارشناس مربوط به خود بسپارید. پایکار سرویس فعال در زمینه ی تعمیر ماشین لباسشویی بوش، در خدمت کاربران گرامی می باشد تا در صورت هر گونه مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن با اعزام تکنسین به محل شما در راستای رفع مشکل برآید. شما می توانید برای ثبت درخواست تعمیرکار لباسشویی در محل با ۳۷۴۱۳-۰۲۱ تماس بگیرید. همکاران ما در تمامی ۷ روز هفته به صورت شبانه روزی پاسخگوی نیاز های شما می باشند.

بعد از ثبت درخواست شما، تکنسین مربوطه با تجهیزات مورد نیاز در محل حاضر می شوند. از آنجا که پایکار سرویس، تعمیر لباسشویی دوو در تمام نقاط غرب تهران، شرق تهران، جنوب تهران، شمال تهران و حومه، شعب متعددی ایجاد کرده است؛ اعزام تعمیرکار در سریع ترین زمان صورت می گیرد. هم چنین با نازل ترین هزینه های نهایی تعمیر لباسشویی در این مرکز، شما می توانید علاوه بر ذخیره ی زمان، هزینه ی مقرون به صرفه ای در برابر کیفیت کار بپردازید. این مرکز جهت اثبات کیفیت و صداقت کاری خود و متخصصان این مجموعه، با هدف حفظ آسودگی و رضایت خاطر مشتریان تمامی خدمات تعمیرات را به همراه ۱۸۰ روز ضمانت نامه کتبی ارائه می دهد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *